• Fynslundskolen

Fynslundskolen og Børnehaven Spiren

Pernille Tamberg den 01-11-2017

Kære forældre,

Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.

På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

Lars Hende Svenson

Skolechef i Kolding Kommune